tisdag 16 juni 2009

Vad har hänt de senaste dagarna då?

Har varit ner i stugan under helgen och jobbat på Panget. Fick reda på att jag börjar en vecka tidigare i år. Jätte bra tycker jag. De öppnar restaurangen och bageriet imorgon. Det blir roligt att träffa alla som jobbar i sommar. Ganska många nya anställda i år.


Igår åkte jag ut till Julia och drack kaffe innan hon åkte och jobbade. Hälsade även på henne på jobbet. Julia och jag har beställt olika smycken ifrån en tjej som har sina rötter i Bengtsfors. Tror att hennes föräldrar bor någon gata nedanför oss. Therese Jansson heter hon.
Det blir kul att få några nya smycken. Det var inte så dyrt heller. Roligt att ge bort i present till någon.

Beställde en bok förra veckan som var gratis. Ska börja läsa den. Vivica Sten I de lugnaste vatten. Jag hoppas att den är bra, den verkar det i alla fall.

Här är lite handling om boken:

En het julimorgon flyter en manskropp inlindad i ett fisknät i land på Sandhamn i Stockholms skärgård. En dryg vecka senare hittas en kvinna brutalt mördad på ön och Thomas Andreasson från Nackapolisen får ta sig an fallet. Till sin hjälp har han barndomskamraten Nora Linde, fritidsboende på ön.*

En mördare går lös i sommaridyllen och pressen på polisen ökar allt mer. De måste snabbt finna den skyldige innan ytterligare liv går till spillo.

Om det är någon som har läst den skulle jag gärna vilja veta det.

Nu ska jag ta mig en sväng ut till Julia och dricka en kopp kaffe ute i solskenet.

2 kommentarer:

Julia sa...

Har tyvärr inte läst den, men den verkar ju bra! ;) Läs och ta reda på det! ;) hihi!
puss o kram

Elin sa...

Det ska jag göra! ska börja och läsa ikväll. kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...