Om mig!Mitt namn är Elin Sandegärd och jag är en pigg och glad tjej på 21 år. Bor i lilla samhället Bengtsfors som ligger i Dalsland och har gjort hela mitt liv förutom förra hösten som jag bodde i Ljungskile. Förhoppningsvis kommer jag att flytta ifrån Bengtsfors under våren.

Jag tog studenten 2008. Gick Hotell och Restaurangprogrammet i Bengtsfors inriktning Restaurang Kock. Hösten 2009 gick jag en termin på Ljungskile Folkhögskola och läste Världens Kurs med Indienresa. Klassen på 13 elever och 2 lärare åkte till Indien i 3 veckor och besökte olika projekt och föreningar. Vi hade en väldigt trevlig resa.

På min fritid så älskar jag att fotografera, laga mat, baka, resa, blogga hålla på i trädgården med blommor m.m. 3 månader under sommaren spenderar jag mina dagar i sommarstugan som ligger i Grebbestad och sommarjobbar på Fiske Gourmet restaurangen Panget på Resö. Tycker även det är roligt att träna. Just nu för tillfället går jag på träningspassen Body Pump, Friskis & Svettis och Zumba.

Min dröm är att bli fotograf och öppna ett eget café.

Det var lite om mig!
Kram Elin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...