måndag 29 juni 2009

Detta har hänt under veckan!

Jag har varit ute på havet en hel del. Det har fläktat jätte skönt på havet, när man kommer in på land är det som en bastu. Jag har även tagit lite kort, fast de ligger i min dator. Ska lägga ut lite sedan hade jag tänkt.

Jag har även jobbat en hel del. Varit varmt som bara den i köket, det har låge mellan 34 - 40 garder i köket fast jag har haft öppet alla fönster. Fick även träffa de flesta nya personerna som jobbar i köket. En utav de som jobbar i cafét är helt underbar. Vi har jätte kul tillsammans under lunchrasten och har hur mycket som helst att prata om.

Julia, Linus, Malin och Louise var även nere i Grebbestad en dag och solade. Vi satt med havet och käkade räkor. Det var trevligt.

Vi hade även främat, golfgäster. Grannen hade beställt färska räkor till oss. Jag åkte in och hämtade dem, det visade sig att de var 4 timmar gamla. De var hur goda som helst. Det finns inget bättre än att köpa färska räkor direkt från fiskebåten.

Jag satt även ute och solade igår. Satt nog lite för länge i solen tror jag. Det svider lite här och där på kroppen. Men det går nog över skulle jag tro.

Nu ska jag fika med Maya en stund sen så ska jag lägga in lite bilder här på bloggen.

1 kommentar:

Camilla Palm sa...

Hej Elin, nu har jag fått tummen ur och varit inne och läst lite grann på din fina blogg. Ha det bäst! // Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...