torsdag 6 augusti 2009

Sol!

Vaknar ännu en morgon med fint soligt väder. Hoppas att det hänger i hela dagen. Igår var det jätte varmt och skönt ute. Satt och solade lite under lunchen.

Birgitta var nere och hälsade på oss igår. Vi åkte in till Havstensund och köpte färska räkor utav fiskebåten. Det var helt ljuvligt gått.

Tog även en liten sväng i Silverknappen ( smyckes affär), blev helt kär i en ring där, jag frågade vad priset var på den, kunde knappt tro mina öron när hon sa 33 000 kr. Var tvungen att fråga mamma i bilen om hon verkligen sa 33 ooo kr eller om hon skämtade med mig. Det visade sig att det stämde. Det ju bara att gå vidare till nästa glasbås och titta på de ringarna som jag har köpt för ett par år sedan. Det var inte så billiga de heller nu. Tänkte köpa en guldring men det har jag nog inte råd med nu. Den låg över 1000 kr nu. Det låg under 1000 kr förra året. Ångrar att jag inte köpte förra året.

Nu får jag ta och skynda mig att äta upp min frukost och bege mig bort till Panget. Jobbar kl. 10-17 eller lite över 17:00

Kram

1 kommentar:

Julia sa...

Shit vilken dyr ring! Jaa, men om du inte köpte den förra året var det nog inte meningen att du skulle ha den! haha, du har säkert gjort ngt roligare för dom pengarna! ;)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...