måndag 24 augusti 2009

"Indien i fokus"

Igår var pappa här och hälsade på mig. Det var jätte roligt att få träffa honom. Vi tog oss en sväng till IKEA Göteborg. Handlade lite muggar, glas, blomma, en matta, en badrumsmatta och en pläd. Nu ser det lite trevligare ut på rummet.

På kvällen träffade jag en tjej som bor i min korridor som kom från Karlstad, det var lite kul. Så jag, Erika och Åse som hon hette satt och tittade på två filmer och drack en massa te.

Det flyttade in väldigt mycket folk i huset igår. Nu är vårat hus fullt med folk. Man kommer ju inte ihåg vad alla heter. Men det värsta är att det börjar lukta cigarett rök i hela korridoren och så spelar de hög dunka dunka musik sent på natten och tidigt som bara den på f morgonen. Man år nog bara komma in det hela och det lär bli så hela hösten.


Idag så börjar vårat första tema som är "Indien i fokus". Det ska bli spännande och se vad det är för något. det får jag reda på om 30 minuter.
Det börjar även en ny i våran klass som heter Henri. Undrar hur han ser ut. Det ska bli spännande.


Nu får jag gå och ta på mig mina kläder och så får jag käka lite frukost innan jag börjar.


Tänker jätte mycket på er alla!


Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elin!
Du verkar ha det riktigt bra på skolan! Låter spännande!
Ha det så bra!
Hälsningar
Carina o Andreas

Julia sa...

Hej gumman! Kul att du uppdaterar! :) Verkar ju som du har det toppen! haha, det där med dunka dunka har jag också fått smaka på, har en granne (på nån annan våning) som också dunkar på morgonen och kvällen! haha! ;P

Mysigt det låter med tekväll! ;)

Puss puss <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...