lördag 29 augusti 2009

Home sweet home!

Kom hem till B-fors igår efter en lång bussresa från Ljungskile. Råkade hamna bakom ett par 15 åringar som bara satt och var otrevliga och svärde mot varandra och bara satt och masade hela vägen från Uddevalla till Högsäter. Var så glad när de gick av bussen, det blev väldigt lungt och skönt kan jag säga.

Det var lite skönt att komma hem. Mamma hade gjort grillspett, mums. Har varit ganska så förskyld och haft ont i halsen den här veckan. Nu börjar det gå mot bättrings vägar, hoppas att det går över till måndag.

I torsdag följde jag och Tove med Åsa (går i min grupp) hem och red för första gången på Islandshästar. Det var skit roligt. Fick lite träningsverk i magen och låren. Spännde mig ganska så mycket eftersom stigbyglarna var lite för långa och för att jag inte skulle ramla av hästen, det var lite skumpigt. Jag ska följa med Åsa ut och rida någon mera gång om jag får.

Idag har jag fikat med Julia och Anders. Vi tog även en sväng till Maritzaboden men de hade semesterstängt, men det stog inte hur länge.. lite synd. Tog även en sväng ut till Anki och Bengt och hälsade på dem. Fick med mig hem odlade tomater och slanggurka. På vägen hem mellan landade jag hos Maya och fikade med hennes kille, mamma och pappa som också hälsade på. Vi spelade spel tillsammans. Det var jätte kul.

Imorgon åker jag ner till Stugan och hämtar lite saker och så kör mamma och pappa mig till skolan. Då slipper jag att betala för tågbiljett, ganska så skönt att slippa det.

Nu får jag gå och packa ner mina ny tvättade kläder och allt annat som ska med till Ljungskile.

Kram

1 kommentar:

Emma sa...

Jo jag hoppas jag kan träna 4-5 pass i veckan men jag får se när jag får det nya schemat och tyvärr anpassa mig efter det :( Nya träningstiderna börjar till veckan så då får vi se om det blir mycket folk eller inte? Hoppas det blir rätt mycket folk i alla fall, men det behöver ju inte vara smockfullt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...