fredag 31 juli 2009

16 m/s - blåsigt väder!

Det blåser lite mera än 16 m/s. Riktig storm kan jag säga. Var riktigt kusligt att bo ensam inatt. Var rädd att något träd skulle ramla rätt in i huset eller att huset skulle flyga iväg, det kändes så iallafall. Så jag sov inte så mycket inatt. Det har även kommit 45 mm med vatten på 1 dygn.

Idag har jag varit på Nordby shoppingcenter. Väldigt mycket folk. Långa köer till provrummen. Fick tag på två lite tjockare koftor, två tunikor, en väldigt rolig och annorlunda tröja och ett på ljus med lyktor som jag ska ha i Ljungskile.

När jag ändå var ute och körde så passade jag på att ta en sväng in till Strömstad. Långa bilköer men inte så mycket folk fast det var fullt på alla parkeringsplatser. Köpte en ny sjal eftersom det blåste storm och var iskallt i Strömstad och en ny parfym.

Tog även och fikade i Strömstad och firade min egen namns dag. Anledningen till att det blev fika i Strömstad var för att det var köer även till alla matställena på Nordby och det fanns inte heller några bord kvar.

Imorgon blir det jobb igen. Åker sedan hem på söndag och ner på måndag kväll eller på tisdag förmiddag.

Nu ska jag gå och packa upp alla mina nyköpta saker och sedan hoppa in i en väldigt varm dusch.

Kram Elin

1 kommentar:

Julia sa...

Just de, grattis på namnsdagen! :) *Ppuss puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...