torsdag 15 januari 2009

Träning!

Vad har jag gjort de här sista dagarna tro?
Ja, jag har ju först och främst varit på dagiset i Åbol och samtidigt slutat lite tidigare där för att åka ner till Bengtsfors och gå på mina kurser. Det blir lite körigt ibland men det går.
Har även varit på Träningstudion borta på Bios och gått på PUMP, skit kul är det. Ska även dit ikväll och träna. Jag har lite träningsverk i låren och i armarna. Träningsverken blir nog värre imorgon om jag går idag.

Äntligen har mina böcker kommit så jag kan följa med riktigt på kurserna. Har redan en ganska så stor läxa tills på tisdag. Ska läsa kap. 1&2 och skriva om de. Det var ju inte så korta kapittlar dock. Det fixar sig nog, har ju 5 dagar på mig tills nästa lektion. Om 2 veckor ska ju Studieenheten 1 vara inlämnad i Psykologin och det var ganska så många frågor om jag inte minns fel.
Så är det väll när man börjar läsa.

Julia kommer hem idag med min uppblåsta säng som har stått i Oslo snart i 4 månader tror jag. Det blev ju inget långvarit jobb där eller någon lägenhet så det var ju bara onödigt att den skulle stå där uppe och ta plats för dem. Den är ju inte så stor när den ligger i kartongen då men, men den är väldigt tung och gå och bära på.

Nu ska jag åka ner till Utvecklingcentrum + och hämta min böcker innan Julia kommer hem.

Nu har jag varit ännu en gång på PUMP. Köpte ett kort på 10 gånger. Nu har jag verkligen en anledning till att gå och träna. Vad duktig man känner sig efter man har varit och tränat. Man blir som en helt ny människa.

1 kommentar:

Julia sa...

DU är så duktig Elin! :D Javisst känns det gott när man har tränat! Och jag är riktigt avis på dig med dom där kurserna, det är ju det roligaste som finns! Är sååå sugen på att börja plugga igen! Du får hojta till om det är ngt du funderar på, KANSKE så kan jag hjälpa till om det är ngt jag läst förut! hihi1 :D Lycka till och puss & Kram! Vi ses ! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...