fredag 12 september 2008

Oslo igen!


Har varit i Oslo sen tisdagen. Jobbat lite har jag också gjort på Radisson SAS Plaza Hotel men det var inget vidare bra eller roligt. Det enda som jag fick göra var att göra fruktsallad två dagar till 400 pers, skölja en jädra massa sallad och rensat ett antal kg med blåmusslor som de skulle ha till ett stort Buffé bord på kvällen. Lärde mig ju inget nytt heller. Som sagt jag trivdes inte alls. Kände som om jag var på praktik fast med betalt. Personalen var ju inte den bästa heller. Jag sa upp mig efter att ha jobbat två dagar och en provdag. Tror ni inte att jag fastnade några gånger till i hissen, undrar om någon mer har fastnat i hissen.

Just nu sitter jag i lägenheten på Kirkeveien 47 och dricker te med Julia och Jeanette. Jag fryser som bara den också, det är jätte kallt i lägenheten. Satte på nytt te vatten för en stund sedan så det blir nog ett antal koppar innan kvällen är slut.

Hälsade på Louise i sko affären Shu´s med Malin som gjorde ett bra kap och köpte två par skor och Jeanette. Åkte vidare till Aker Brygge och hälsade på Julia i klädaffären Murphy & Nye.

Åkte vidare till Töyen och skrev in mig på norska Skatteverket så jag ska få ett norsk personnumer och som jag måste ha för att sätta in min lön på.

Imorgon åker jag hem till Sverige fast det blir en sväng ner till sommarstugan över helgen.

Julia, Jeanette, Louise och Malin gånger 3 ska ha inflyttningsfest imorgon på Kirkeveien,hoppas att de får en trevlig fest.

2 kommentarer:

Julia sa...

blir nog kalas tjejen! hoppas du får det bra på kusten! :) kul att ni kikade in i butiken! hihi! pusspuss

ELIN sa...

Det var roligt att se de nya kläderna, fast det blev en snabbis... Hälsar på dig någon mera gång... kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...