söndag 14 september 2008

Oslo & Sverige


Vill bara tacka Louise, Malin gånger 3, Julia och Jeanette för att jag fick bo hos er denna veckan. Hoppas att jag inte har varit till besvär. Det ser ut som om tjejerna hade en lyckad inflyttningsfest på Kirkeveien 47 igår. Det står mera detaljer på deras bloggar.

Man fick ju äta lite lättare mat i Oslo, har ju inte råd att äta på dyra restauranger så det blev lasagne en dag, smörgåsar, massor med te och flingor med mjölk.

I stället för att äta godis kom vi på att det var nyttigare att äta russin, det blev som mellanmål eller om man var lite sugen i magen.

Åkte hem igår till Sverige. Krånglade lite med buss biljetten. Visade sig att jag inte stog med på listan så jag fick panik och fick springa bort till andra sidan av treminalen för att få en utskrift på att jag hade bokat och betalt min biljett. Hade 10 minuter på mig, för sedan gick bussen. Som tur var det att det inte var någon kö till biljettbokningen. Fick reda på att biljetten var bokad och att jag skulle ha åkt med bussen den 12 september, som tur så sa han inget. Det gick bra jag kom med bussen till Knäm.

Det var inte många som var i stugorna nu på Östernäs. Kanske var det för att det var dåligt väder. Gjorde inte så mycket, slappade mest. Pappa tog upp båten som vi tog med oss hem.

Ska till Trollhättan i morgon till fotspecialisten, ska få nya inlägg i skorna. Som tur ska mamma följa med så att jag hittar dit.Tänkte även baka när jag kommer hem, muffins tror jag att det blir. Det är alltid bra att ha i frysen och det är lätt att tina om man ska ha främmat. Annars får det väll bli en sockerkaka.

2 kommentarer:

Julia sa...

Inga besvär vettu tjejen! ;) Tur det löste sig med biljetten då! :D Ha de gott! Puss o kram!

elin sa...

Ja, det var verkligen tur. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...