söndag 17 augusti 2008

Lite av varje

Igår var det första gången som jag fick stanna för tåg i Billingen. Har aldrig hänt förut skulle jag tro. Naturligtvis var ju tåget fullproppad med turister. De som har åkt den turen ner till Håverud säger att det är en vacker tur.


På kvällen igår så var vi hos Anne och Knut i deras hytta. Firade Truls och Katrin som har fått en liten dotter för två veckor sedan som var jätte söt. Firade med champagne och vin, det var jätte mysigt. Katrin pratade även om att de alltid behöver folk till det dagiset som hon jobbade på, men jag kommer inte ihåg vad det hette, det låg lite utanför centrum tog ca 14 minuter med spårvagnen.

Idag var det ju första dagen på det nya jobbet som konferensvärdinna. Kan ju inte säga att det var jätte roligt att städa hotellrum, städa bastun som luktade lite unket men det blev bättre när jag skurade golvet tre gånger med såpa och sprutade lite doft, då luktade riktigt gott. Men i morgon blir det att lägga på och stryka överkast till sängarna och skura massor av golv. Kommer en ganska så stor grupp med tjejer som ska ligga en i varje rum, mycket att städa efteråt. Det tar ju sin tid det med. Men det blir ju ganska många raster eftersom Yvonne ska ha sin kaffe och rök rast. Skulle börja kl.08:00 i morgon bitti, lite tidigt för min smak men får ju börja resten av veckan kl. 10:00 hoppas jag det står ju så på mitt schema.

Då var man ensam igen. Mamma och pappa åkte hem förut det börjar jobba i morgon.
Ni får gärna komma ner säger jag än en gång.

Kram Elin

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Lycka till med jobbet!

Julia sa...

Hej! Va kul att du skriver! :) Härligt att höra att du kämpar på! Har gärna åkt ner till dig men jag jobbar ju också hela veckan. Tyvärr hjärtat! :( Du får ringa om du får tråkigt! Kram på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...