tisdag 26 augusti 2008

Hej igen!


Var igår en sväng till farmor och farfar och tittade till dem. De hade varit uppe i Herrenäs och klippt gräset, vattnat blommor, rensat lannet och plockat kantareller som jag fick smaka på. Vi gjorde kantarell stuvning, mumms!

Mamma och hennes storebror Thomas var även ute och plockade kantareller i förrgår. De fick jätte mycket så det har blivit kantarell paj, crêps med kantarell fyllning och kantarell stuvning. Så nu har vi fröse in lite kantareller som vi ska ha till vintern.

Idag var jag på arbetsförmedlingen och sökte jobb. Hittade ganska många jobb som jag har skickat mitt CV till. Hoppas att jag får något positivt svar. Annars är det väl bara att söka vidare tills jag får något.


Min kusin flyttade igår till Oslo så nu blir jag ensam kvar här hemma i Bengtsfors. Han inte ens ta en hej då fika med na. Jag hoppas att hon kommer hem snart igen och hälsar på oss.

Fuskar i minigolf gör hon också.


Kram

1 kommentar:

Julia sa...

HAha, jag fuskar väl aldrig! hihi! Nej, va tråkigt vi inte hann att ta en liten fika! men jag kommer hem i helgen så vi kanske kan ta det då!? :) Puss på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...