onsdag 27 augusti 2008

Vad har jag gjort idag då? Inte så mycket faktiskt. Gick en sväng ner till byn men där fanns det inte så mycket att göra, så jag gick hem igen. Åkte ner lite senare med pappa och köpte en ny kamera på Expert i Bengtsfors. Får ju köpa något vettigt för drickspengarna istället för att göra sig av med dem på något som man inte minns. Blev riktigt nöjd med köpet. Tittade lite på TV har jag också gjort.

Det finns inte så mycket man kan göra när man är arbetslös förutom att man får sova länge på morgonen Vädret var ju iförsig bra tills kl.16 men sen blev det ju regn och det kommer ju att komma mer i morgon.

Började läsa Belinda Olssons bok "Otrogen på öppen gata" riktigt bra faktiskt.

Så här står det på baksidan av boken:
Nyhetschefen Agata Hansson är tillbaka. Knappt har gravidchoken lagts sig förrän det är dags för bebischoken. Ut kommer en stilig liten kille, Alex. Han är fantastisk, förstås. Men varför skriker han så mycket? Och varför måste det göra så ont i tuttarna? Agata kan inte hjälpa det. Knappt har den lilla familjen kommit hem från BB förrän hon börjar längta tillbaka till jobbet. När Aftontidningen behöver någon som kan jobba extra är hon inte sen att tacka ja. Väl där möter hon den unga snygga vikarien Andy. Visst är sambon Teo en fantastisk pappa, men lite flirt har väl ingen småbarns mamma dött av.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...