måndag 28 februari 2011

Vem är jag?

Mitt namn är Elin Sandegärd och jag är en pigg och glad tjej på 21 år. Bor i lilla samhället Bengtsfors som ligger i Dalsland och har gjort hela mitt liv förutom förra hösten som jag bodde i Ljungskile. Förhoppningsvis kommer jag att flytta ifrån Bengtsfors under våren.
Jag tog studenten 2008. Gick Hotell och Restaurangprogrammet i Bengtsfors inriktning Restaurang Kock. Hösten 2009 gick jag en termin på Ljungskile Folkhögskola och läste Världens Kurs med Indienresa. Klassen på 13 elever och 2 lärare åkte till Indien i 3 veckor och besökte olika projekt och föreningar. Vi hade en väldigt trevlig resa.


På min fritid så älskar jag att fotografera, laga mat, baka, resa, blogga hålla på i trädgården med blommor m.m. 3 månader under sommaren spenderar jag mina dagar i sommarstugan som ligger i Grebbestad och sommarjobbar på Fiske Gourmet restaurangen Panget på Resö. Tycker även det är roligt att träna. Just nu för tillfället går jag på träningspassen Body Pump, Friskis & Svettis och Zumba.


Min dröm är att bli fotograf och öppna ett eget café.


Det var lite om mig.

Ha en fin dag!
Kram Elin

5 kommentarer:

jeanette sandelin sa...

oj, vad fint! bra inlägg - skitsnygga foton :)
du är cool ♥

Helena på Blomrum sa...

Hej igen Elin,, vi gör som du tycker,, du är chef över fotograferingen vet du :) Min kompis Sarah är också jätte intresserad av foton på sonen så vi kan väl prata ihop oss om när det kan passa :) Vi kan väl höras av någon dag.

Kram Helena

Helena på Blomrum sa...

Hej Elin,, det låter jättebra. Vi väntar på rätt väder och sedan så plåtar du :) Många kramar, Helena

Uttan sa...

Trevligt att få läsa om Dej.

Kram!

Anonym sa...

Hej Elin!!
Vilken trevlig blogg du har gjort.
Jätte snygg header!
Ha det gott och tack så jätte mycket för titten hos mig.
Kramar Lena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...