tisdag 5 oktober 2010

Äpple tider!

Hej! alla blogg läsare. Har försökt att blogga hela helgen men blogger, internet krånglar för mig.Varje gång jag har försökt att lägga upp bilder så hänger min dator sig och får starta om den på nytt. Ska snart in skaffa mig en ny dator. Den är 4 år gammal nu så det är bara en tidsfråga innan den dör helt och hållet.  Så det blir inga bilder idag.

I fredags så var jag och mamma ner till sommarstugan och plockade in inför vintern. Vi har inte varit där sen i augusti men konstigt nog så blommade blommorna för fullt. Det var jätte fint att se på. Nu har vi sätt upp dem på altan så de får torka av sig allt vatten så vi kan sätta in dem och övervintar dem i stugan. 

Plockade även av alla äpplen på vårat äppleträd. Fick en stor Stadium påse med äpplen. Så jag har gjort Äpplemarmelad med färsk rosmarin, gjort äpplepaj, Äpplerutor med kardemumma och idag så ska jag göra Pinjeäpplekaka den ser väldigt god ut på bilden.

Igår så var jag och hälsade på Helena på Blomrum. Hjälpte henne att flytta runt på lite inredning och så fotade jag lite. Ska försöka att redigera dem idag så att Helena kan få bilderna under veckan här. Lägger upp lite bilder på bloggen när den inte krånglar för mig.

Var även ner till Bengtsfors gymnastik klubb och tog lite bilder till deras hemsida. Hoppas att de blev bra de bilderna annars får jag ta nya bilder. 

Det är helt underbart väder idag. Ska baka nu sedan får det bli en långpromenad bort till farmor och farfar med lite nybakat. 

Ha en bra dag!
Kram

3 kommentarer:

Julia sa...

Men du har ju lagt upp bilder till höger på bloggen!??!? så fint så. Och bilderna till BGK blir så bra så! :) Vi är så glada att någon vill fota oss lite! ;) Stort tack!
Kram kram

Helena på Blomrum sa...

Hej Elin, i dag var Dalslänningen hos oss, en viss Elin Sandegärd hade tipsat om ett nytt samarbete på Blomrum. Du är för go Elin.

Många kramar Helena och hoppas vi ses snart.

Anonym sa...

Visst är det tråkigt när det tekniska krånglar=( Tittade igenom lite av din blogg. Tårtan o bakelserna ser ju för läckra ut=)
Du bor i närheten av där min dotter bor, hon bor i Ed. Så jag har varit där uppe några gånger och sett hur vackert ni har i naturen.
Ha en bra dag
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...