måndag 27 september 2010

Smink kurs!

Dagen började med att jag försov mig 30 minuter, han precis till sjukgymnasten i Dals Långed. Var där 2 minuter innan jag hade tid. Fick ligga på en värmedyna för att värma upp musklerna i en halvtimme. Det är jätte skönt att ligga på den. Naturligt vis så somnade jag som vanligt på den halvtimmen. Sen han jag precis till Vårdcentralen i Bengtsfors kl. 11 för att komma någon vart med mina ögon som jag ser bara 10% på och min ständiga huvudvärk som jag har haft i 8 år nu. Konstigt nog så lär man sig att leva med detta.

Ikväll så ska jag och en kompis Maya på smink kurs och sedan blir det hudvårdsstund. Detta ser jag verkligen framemot. Det ska bli jätte kul också att få träffa Maya. Har inte sett henne på 4 månader nu. Det är så svårt att veta vad man passar i för smink när man är brun och få det att sitta och synas. Men  det får vi hjälp med ikväll. 

Nu så ska jag hoppa in i duschen och äta lite lunch. Tänker att Julia kikar upp en sväng sedan. Ska även sätta mig att läsa lite i mina böcker.

Det skulle vara jätte roligt att veta vilka som läser min blogg. Har runt 10-15 läsare varje dag utan att veta vilka ni är. Så kan ni inte skriva en liten kommentar så jag vet vilka ni är som läser. 

Kram

1 kommentar:

Julia sa...

JAG LÄSER!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...