söndag 19 september 2010

Möblerat om!

Idag så har jag städat huset. Mamma och pappa kommer hem imorgon från Italien. Har dammat, dammsugit och torkat golv idag. Har även hunnit med tre tvättar. Hinner göra åt lite kläder på en vecka.

Jag har även möblerat om lite på mitt rum. Fast inte möblerna dock, utan på hyllorna. Blev mycket bättre och mysigare. Skulle behöva 2 blommor i fönstret. Bägge mina växter har dött under sommaren eftersom jag inte har varit hemma under sommaren.

Imorgon så ska jag till sjukgymnasten i Långed så jag tänkte titta in en snabbis på Blomrum och kolla om hon har fått in mera saker, och så har de möblerat om lite och gjort om i skyltfönstret. Är riktigt nyfiken nu.

Nu så ska jag fortsätta att titta på Miss Marpel.

Kram

3 kommentarer:

Julia sa...

Tjoho. Spännande. Vart har den här veckan tagit vägen egentligen? Den har ju bara försvunnit. Har inte hunnit med hälften av allt jag planerat, och nu är det redan måndag igen! Den där tacokvällen tycker jag vi köra nästa gång vi har en ledig kväll, det hanns ju inte med denna veckan tyvärr. Ha de så mysigt på blomrum! Vi hörs kankse sen!
Puss o kram! :)

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!
Kronan blev jättefin på din hylla!!
Så skönt för din mor och far att komma hem till ett nystädat hus, vilken rar dotter du är!!
kraam

Helena på Blomrum sa...

Hej och tack för titten i dag, det är så mysigt när du kommer och småpratar en stund. Är nu riktigt sugen på att se hur det blir med de nya sakerna i fönstret :)

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...