torsdag 2 september 2010

Nu är hösten här!

Nu är hösten verkligen här. Var svin kallt i morse när jag åkte in till Åmål. Var 7 grader ute. I Ed så hade de fått skrapat bilrutorna. Nästan vinter ute. För någon dag sedan var det bara 4 garder ute. Det ska tydligen bli jätte kallt i natt, hoppas inte. Men som tur så skiner ju solen, så det är väl runt 13 -15 grader ute nu.

Tog svängen till Blomsterverkstaden och köpte en liten höst bukett till min kära granne Gunvor som fyller år idag. Vet inte riktigt vad hon fyller men det är över 80 år iallafall.

Under helgen blir det till att plugga som bara den. Eftersom allt blev förtjutet en vecka för alla och det blir väldigt mycket att ta igen för alla.

I morgon så är det invigning på Eka området i Bengtsfors. Jag och mamma hade tänkt att gå på det. Tänkte att ta med mig kameran och ta lite kort. Får se om det blir bra bilder. Då kanske jag lägger upp dem på bloggen.

( 20 minuter innan solen går ner ute i Havstensund)

(Solnedgång ute i Havstensund)


En jätte fin kväll att sitta på bryggorna och njuta ute i Havstensund och kolla när solen är på väg ner över havet. Det var flera turister som bara satt och myste.


Kram

1 kommentar:

Helena på Blomrum sa...

Oj vad kul att få se bilder från Havstensund. Där har jag tillbringat många och långa lata sommardagar i min ungdom då min syster bodde där i många år.

Ha en riktigt skön helg så hörs vi snart hoppas jag.

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...