tisdag 23 februari 2010

Hallon Smoothie och Chokladmousse!

Idag var det jätte många som kom och käkade lunch och fikade. Gjorde 2 chokladmousse för att se om det var någon som var intresserad av att prova något nytt. De gick åt ganska fort. Kanske gör några chokladmousse imorgon med. Får i alla fall baka i morgon. Börjar ta slut på kakorna.

Tog med mig kameran idag och tog lite bilder inne hos Helena på Blomrum. De har fått hjälp med en ny inredning. Har blivit skit snyggt. Man kan gå där i timmar och drömma sig bort. Ska kolla på bilderna, redigera och lägga ut lite här på bloggen. Har även tagit lite bilder inne på Café Höljen som jag ska redigera och lägga ut.

Har fått lite beställningar på Hallon Smoothie från Blomrum de här två dagarna. De blev riktigt goda. De vi säkert ha i morgon med. Ska fixa till våran skylt och skriva Vitaminbomb Hallon Smoothie 20 kr. Det kommer att bli skit bra tror jag. Såg att några från Stenebyskolan blev sugna på Hallon Smoothie igår när Blomrum beställde.

Har varit lite förskyld de här dagarna. Har även haft en väldans huvudvärk, frusit som bara den, idag har jag lite ont i halsen. Hoppas att jag inte blir allt för sjuk och blir säng liggandes. För det vill jag verkligen inte bli.

Nu ska jag hjälpa mamma och lägga i lite färg i håret.

Kram

3 kommentarer:

Helena sa...

Hej Elin

Vi syns om en liten stund på jobbet men jag är bara tvungen att berömma dig för ditt engagemang på café höljen,,underbara bakverk och smoothies de förgyller tillvaron och det gör du oxå förresten.

Kram Helena på Blomrum

Elin sa...

Hej!

Tack! så mycket. Är tyvärr hemma idag. Är sjuk. Kommer i morgon om jag är bättre. Jag hoppas det. Ingmar fixar säker fram en smoothies till er idag om ni är sugna på det.

Ska sätta mig och kolla över bilderna som jag tog igår inifrån Blomrum. Ska även lägga upp lite på bloggen.

Kram

Anonym sa...

Mums ja!
Kanon med smoothies !!
Vitaminbomb!
Jobba vidare på den linjen!

Krya på dig!
/AnnaStina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...