onsdag 4 februari 2009

Semla

I måndags var jag på Pilates och sträckte ut alla leder igen. Jätte skönt var det. Börjar hitta det där centrat som de pratar om. Det tar ett antal gånger innan man kommer in i deras system.


Köpte även 20 kort till på Träningsstudion. Har redan gjort åt med 10 st. Så det är bara att fortsätta att ligga i och träna. Det går ju åt 4 st kort på en vecka så det blev billigare att köpa 20 kort än 10 kort.



Lämnade även in Studieenheten 1 i Psykologi A. Nu är det att bara vänta på betyg. Undrar hur det går, får jag ett G eller IG….. Jag hoppas på ett G.



Igår fikade jag med Julia. Bjöd henne på Caffe latte. Jag drack även själv Caffe latte. Börjar gilla det nu. Längtar tills jag ska fika igen med Julia så jag får min kopp kaffe.



Jag var även och tränade Pump igår. Jag la på extra mycket vikter. Det kändes verkligen igår. På benen brukar jag ha 2,5 kg och igår hade jag på 5 kg. Fick nästan kramp det sista. Benen bara sakade eller hela jag skakade.



Idag ska jag götta mig riktigt. Har köpt årets första Semla. Bjöd även mamma och pappa på en. Tänkte vänta tills det är Fettisdagen men kunde bara inte. Köpte färskt bröd på Konditoriet i Bengtsfors och så låg de där och bara väntade på mig.



1 kommentar:

Julia sa...

Jaha, och vart är min semla då? Jag fixar kaffe om du fixar semla! hihi! ;P Puss på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...