söndag 21 december 2008

Julstädning!

Igår fyllde farfar 86 år. Grattis :)

Idag håller hela familjen på att julstäda. Naturligt vis så tappade jag ju min mobiltelefon i en vattenhink. Så nu fungerar ju inte min mobil längre. Så nu vet jag ju vad jag ska önska mig i julklapp.

Det blir riktigt fint nu på mitt rum. Min faster och hennes man kommer upp och ska bo hos oss över jul, så de ska bo i mitt rum. Det ska bli jätte kul att de ska fira jul med oss.
____________________________________________________

I torsdag så var jag, Julia och Linus till Uddevalla Torp och julhandlade. Hittade nästan alla julklappar men har två kvar att handla.

På kvällen var jag och Julia på Boisgåren och tränade PUMP. Jätte kul. Ska fortsätta att gå dit efter nyår.

I Fredags så var jag på dagis med de lite större barnen. Fick två pussar på kinden av en liten tös, jätte gulligt. Man hör ganska roliga saker av barnen mellan 3-6 år.

1 kommentar:

Yvonne sa...

Hejsan lilla smöla!
Tackar så mycket för julkortet!
Vill bara önska dej å din familj en riktigt God å Härlig Jul från mej å Andrea. Hoppas du får många julklappar av tomten...
Jag pysslar med allt möjligt ikväll. Just nu väntar ja på att julskinkan ska bli klar.
Imorn ska jag till tvillingsystern min som bor liten bit ut på landet i ett stort hus. Tyvärr så är Andrea hos sin pappa den här julen. Vill helst ha henne hos mej. Men nu ska jag snart ta ut skinkan å griljera den.
Ha de så jättebra å många många kraaamar till dej<3<3<3 Yvonne å Andrea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...