måndag 29 december 2008

Idag har jag varit ute och gått till Djupviken. Det var en härlig promenad. Pappa var ner till Bengtsfors fixade en kabel till min TV så jag kan köra datorn över. Funkar jätte bra. Nu sitter jag i sängen och försöker att ladda hem låtar. Man ser mycket bättre på en 37 tums plasma TV än på datorn.

Tänkte ta en sväng ner till Julia och hälsa på henne på Statoil, jobbar idag tror även att hon jobbar kväll imorgon också. Får vänta lite med att åka ner till henne, är antagligen mycket folk nu när de flesta slutar sina jobb. Det brukar bli lite lugnare fram mot 20:00.

Imorgon ska jag kanske åka med pappa ner till stugan och titta till det. Pappa ska ta ner några träd tror jag, under tiden så kanske jag tar en sväng till Nordby. Det beror ju på om han ska ner och jag orkar gå upp. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Om det är fint väder så kanske jag tar en sväng ut och går. Jo nu vet jag måste göra i morgon åka in till Åmål och fixa mina glasögon, de har gått lite sönder men det fixar de inne på Synsam.

Har försökt att läsa ut en bok som jag började läsa i somras, den är jätte tjock den boken, har nog inte läst i den på två månader men den är spännande. ”Mannen som försvann av Jeff Deaver”.


Ikväll tänkte jag se på "My shocking story: World´s fattest kids" som går på TV 5 kl. 20:00
Brittisk dokumentär från 2008. Övervikt ökar kraftigt bland barn. Hur är det att vara ett överviktigt barn i USA idag?

Så jag får nog åka nu och hälsa på Julia innan kl. 20:00

1 kommentar:

Julia sa...

Va dokumentären bra? ^^ Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...