torsdag 28 april 2011

Macro!

Hej!
Jag har funderat nu i snart 2 år på att köpa mej ett Macro objektiv. Har fått chansen att låna med mig ett hem. Ska lämna tillbaka det i morgon. Är väldigt sugen på att köpa ett. Har fotat lite idag. Visst är det en skillnad på ett vanligt objektiv och ett Macro objektiven. Man ser ju sådant som man inte ser med blåtta ögat. Här är några av bilderna som jag har tagit idag. Ska fota lite i morgon innan jag lämnar tillbaka det. Ska prova olika inställningar på kameran och fota med stativ, se om man jag märker någon skillnad.












Vad tycker ni? Ska jag slå till med ett Macro objektiv?


Ha en fin helg!
Kram Elin

måndag 25 april 2011

Porträttkort på Maya!

Hej!
I helgen så passade jag på att ta porträttkort på min kompis Maya. När hon ändå var uppe och hälsade på mig. Har fått lov att visa några kort på Maya här på bloggen. Har varit helt underbart väder nu över en vecka. Det har hänt mycket på den här veckan ute. Nu är snart alla träden gröna. Vi hittade ett bra ställe att ta kort på. Tur att det var vindstilla vid sjön.









Idag så åker jag ner till sommarstugan och blir kvar där 1 vecka. Så jag ska fotografera så mycket som möjligt. Så jag återkommer nästa vecka med bilder och bloggande. Har inget internet där nere.

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Elin

lördag 23 april 2011

Havstensund!

Glad Påsk! alla där ute.
Hoppas att ni har lika fint väder som vi har det, klarblå himmel nästan vidstilla och upp mot 20 grader. Ska gå ut och ta en promenad och sedan sätta mig lite i solen. Träffar säkert på någon påskäring.

Här kommer lite bilder ifrån Havstensund.










Ha en riktigt fin och trevlig påsk, och njut av påskmaten!
Kram Elin

torsdag 21 april 2011

Grebbestad!

Idag har det varit kanon väder ute, 20 grader. Har gjort en jordgubbstårta idag som jag ska bjuda farmor och mamma på sedan. De fyller år nämligen. Naturilgtvis ska vi andra också få smaka på tårtan. Så det blir primiär för första grillningen ikväll. Det ska smaka riktigt gott.

Här kommer lite bilder ifrån Grebbestad. Snacka om helt vindstilla.





Rolig dekoration att lägga citroner med påskliljor.

Ha en fin dag och Trevlig Påsk!
Kram Elin

onsdag 20 april 2011

Kusten bilder!

Hej!
Det var nu ett tag sedan jag bloggade. Har haft så mycket att tänka på och göra de här veckorna så jag har inte hunnit. Förra veckan var jag på intervju för storköken i Ed. Så jag hade en del att förbereda både skriva på och skicka in olika papper. Så jag fick två dagar den här veckan att jobba lite i ett av köken. Helgen var jätte fin så jag var ute och fotograferade. I måndags så var jag på intervju i Fjällbacka. Sökt som Cafébiträde, får svar om 1-2 veckor. Så jag fotade en hel del i Fjällbacka, Grebbestad och Havstensund när jag ändå var nere. Så jag sitter här och kollar igenom och redigerar bilderna som jag tog. Såg att jag hade tagit 500 bilder som ska sollas ut.

Tänkte visa några bilder ifrån Fjällbacka. Är ganska så öde där just nu. Men om 1 - 1 1/2 månad så är det fullt med turister.










Ha en fin dag!
Kram Elin

torsdag 14 april 2011

Lite sol och värme skadar ju inte!

Hej!
Idag ser det ut som om det kommer att bli fint väder. Är ganska så ljust på himmlen. Det hade ju inte skadat med lite mera sol och värme. Men det skulle bli fint väder till helgen tror jag. Å det tackar jag inte nej till. Om det inte kommer någon regn idag så ska jag ta mej en liten foto runda. Alla säger att man kan få jätte fina bilder när det är lite mulet väder.

Tänkte visa lite mera bilder.






 Rabarber är på väg.

Fullt med gröna knoppar på Syrénen.
Ha en fin dag!
Kram Elin

onsdag 13 april 2011

Vitsippor!

Hej!
Har passat på att fotograferat nu när det har varit så fint väder ute. Helgen var kanonfin med lite blåst och måndagen var det sommar ute. 20 grader i skuggan, vindstilla och helt underbart. Satt ute och solade lite. Men igår blev det en liten chock, 4 grader och spö regn hela dagen och natten. Idag är det mulet med regn i luften. Så jag tänkte liva upp stämningen lite med vår blommor. Hittade i söndags de första vitsipporna hos farmor och farfar i solväggen. De är helt underbara att se på och de luktar även gott. 








Ha en fin dag!
Kram Elin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...