torsdag 28 april 2011

Macro!

Hej!
Jag har funderat nu i snart 2 år på att köpa mej ett Macro objektiv. Har fått chansen att låna med mig ett hem. Ska lämna tillbaka det i morgon. Är väldigt sugen på att köpa ett. Har fotat lite idag. Visst är det en skillnad på ett vanligt objektiv och ett Macro objektiven. Man ser ju sådant som man inte ser med blåtta ögat. Här är några av bilderna som jag har tagit idag. Ska fota lite i morgon innan jag lämnar tillbaka det. Ska prova olika inställningar på kameran och fota med stativ, se om man jag märker någon skillnad.
Vad tycker ni? Ska jag slå till med ett Macro objektiv?


Ha en fin helg!
Kram Elin

5 kommentarer:

conny sa...

Hej, fina bilder! Klart att du ska slå till, det ska man alltid göra om man har det rätta intresset för något.

Torprosen sa...

Hej Elin,härliga bilder...måste säga att jag har haft väldigt stort nöje av mitt macro, särskilt att fota insekter, fjärilar osv det är såå roligt, bara detta att följa en liten myra på nära håll öppnar en ny värld.Så har du råd och gillar att fota mycket vilket jag har förstått att du gör så "go for it" Ha en härlig helg önskar Torprosen

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej Elin
Vist är det skillnad.
Om du tar kort så där nära, är det ingen tvekan, så då är det något för dej.
Du har tagit flera fina kort, även på din kompis.

Önskar dej en underbar Valborg
Kram Maggan
http://vindsromantik.blogspot.com/

sasfoto sa...

Hej i kvällningen Elin! Efter att ha kollat dina makrobilder råder ingen tvekan - du ska slå till och skaffa dig makrot!
Det är skitkul även om det ibland är ett måste att använda stativ om man vill få till det där lilla extra.
Själv är jag så jädrans envis, att jag fotar på frihand tills jag får någorlunda acceptabla bilder. Använder till min Pentax K-x ett makro 100 med ljusstyrka 2,8.
Lycka till och ha en väldans trevlig helg! /SA

Catarina sa...

Det blir väldigt läckra bilder! Har du möjlighet tycker jag absolut att du ska investera i ett sånt. Du är ju superduktig och kan nå hur långt som helst :) En fortsatt fin helg önskas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...