onsdag 20 april 2011

Kusten bilder!

Hej!
Det var nu ett tag sedan jag bloggade. Har haft så mycket att tänka på och göra de här veckorna så jag har inte hunnit. Förra veckan var jag på intervju för storköken i Ed. Så jag hade en del att förbereda både skriva på och skicka in olika papper. Så jag fick två dagar den här veckan att jobba lite i ett av köken. Helgen var jätte fin så jag var ute och fotograferade. I måndags så var jag på intervju i Fjällbacka. Sökt som Cafébiträde, får svar om 1-2 veckor. Så jag fotade en hel del i Fjällbacka, Grebbestad och Havstensund när jag ändå var nere. Så jag sitter här och kollar igenom och redigerar bilderna som jag tog. Såg att jag hade tagit 500 bilder som ska sollas ut.

Tänkte visa några bilder ifrån Fjällbacka. Är ganska så öde där just nu. Men om 1 - 1 1/2 månad så är det fullt med turister.


Ha en fin dag!
Kram Elin

4 kommentarer:

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej Elin
Håller tummarna för att du ska få dej ett jobb.

Vilka fina bilder, färgerna är sagolika.

Önskar dej en underbar påsk.

Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Catarina sa...

Åh, vilka fina bilder! Det ser jättemysigt ut! Har sett ett tv-program från Grebbestad en gång o gillade både stället och dialekten.
Håller tummarna för att du får jobbet! Jag är lite i samma situation just nu så jag vet hhur mycket tid och energi det tar. Ha en fin påskhelg!

sasfoto sa...

Hejsan Elin! Vilka fina bilder du visar från härliga västkusten. Trakterna kring Fjällbacka, Grebbestad m fl platser är underbara. Själv var jag där några dagar just i april förra året. Mycket finns att fota.
Lycka till med jobbsökandet!
Glad påsk! /SA

Puumuli sa...

Ojdå, så vackra och färggranna bilder du visar! Man kan redan känna sommarvinden och höra turisternas sorl i dom...

Hoppas du får jobbet!

Ha en skön påskhelg!

Kram
Sari från Puumuli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...