måndag 27 december 2010

God fortsättning på julen!


Hoppas att eran jul har varit bra, det har min vairit. Fick en ny dator som jag och pappa håller på att installera. Det är mycket som ska sparas och flyttas över till min nya dator från min gamla. Men jag tar inte med mig bilderna till min nya dator, de tar så stor plats.

Ska försöka att ta mej ut de här dagarna som jag är lediga och fota lite i snö landskapet som ligger så fint.
Fick 3 fotoböcker av mamma och pappa i julklapp som jag ska försöka att plöja mig igenom och prova de olika inställningarna i kameran. Blir nog bra kort när man vet hur man ska göra. Satte upp en liten fotostudio i mitt rum igen i går kväll för att fota mina fina rosa rosor som jag fick i jul av min granne.
Ska försöka att hinna ut idag och fota innan solen går ner, men det är frågan om jag hinner.

Ska öven ta mej bort till farmor och farfar och skotta lite snö som har kommit. Ska ta med mig kameran dit bort så kan jag fota lite där med när mamma kommer hem med bilen.

På morgonen så var jag nere och klippte mig. Hon tog 5 cm och jag tycker det blev jätte kort, men som tur så växer det väl ut. Klippte mig sist för 6 månader sedan när jag skulle på bröllop, så det var ett tag sedan. Det är väll så dessto längre hår man har dessto svårare är det att klippa sig.Ha en god fortsättning på julen.
Kram Elin

1 kommentar:

Sköna o Gröna Ting sa...

God kväll Elin!!!
Vackra bilder.., som vanligt:)
Kul med kamera böcker i julklapp, nu jäklar skall du lära dig ALLT!!!!
Nu har vädret varit fantastisk och det är underbart att vara ute med kameran.., ljuset mitt på dagen är så bra!

Ha en skön kväll Elin..
Kram till dig
Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...