torsdag 18 november 2010

Fotokurs!

Hej!
Idag så kommer min kompis Erika ner till mig och hälsar på. Hon ska stanna en veckan så vi hinner att träffas lite eftersom hon bor i Enköping. Passade jätte bra att jag är i Karlstad idag på kvällen på fotokursen som jag går. Så hon hoppar av bussen i Karlstad. Då får jag även trevligt sällskap hem på natten. 

Under helgen så ska vi träffa Åsa och ev. Linn som gick "Världens kurs med Indienresa". Det ska bli jätte roligt. Linn har jag inte sett sen vi gick ut och det var förra julen. Vi har mycket att prata om nu, det händer ju en hel del på ett år. 

På fotokursen så ska vi gå igenom Exponeringskompensering och Blixtkompensation alltså Synk med 1:a och 2:a ridån.  Provade lite igår med en ficklampa men det blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Vi ska fota en liten leksaksbil men en lampa på taket som lyser. Då så ska det lysa framför bilen eller bakom bilen när den åker beroende på hur du ställer in med 1:a eller 2:a ridån. 

Nu så ska jag göra mig iordning och plocka ihop mina saker och bege mig lite sakta mot Åmål och sedan vidare mot Karlstad.

Är - 4 garder ute och halka så jag kommer att köra väldigt försiktigt både upp och hem. Undrar om det blir snö idag eller under helgen.

Kram

1 kommentar:

Helena på Blomrum sa...

Oerhört vacker bild du visar, hoppas vi ses snart!

Kram helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...