lördag 6 november 2010

Fotokurs!

Var i torsdag på en fotokurs i Karlstad för Digital Foto Teknik & praktik systemkamera för nybörjare som håller på 5 ggr på kvällen. Jag hoppas att jag kommer att lära mig inställningarna på kameran som Bländare, Slutartid, ISO m.m. Som kursen går ut på och mycket mera. Det var en ren tur att jag kom med på kursen. Hittade den i onsdags eftermiddag och så ringde jag in och frågade om det fanns några platser kvar och det gjorde det. Så det blir Karlstad varje torsdag nu 4 ggr framåt. Fick i läxa att prova de att ställa in Bländare, Slutartid, ISO och andra funktioner på kameran. 

Så idag har jag varit ute och testat lite att ställa in allt manuellt på kameran.

Det skulle vara roligt att veta vad ni tycker om bilderna och om ni har tips och idéer som jag kan ta med mig när jag fotar, för jag vill lära mig ALLT.

Kram

4 kommentarer:

Julia sa...

Va rolit att ni fått läxa! Bara att testa och lära sig nytt. Låter spännande, vill höra allt när vi ses! ;) Bilderna ser fina ut, aningen mörka? Men det kankse var meningen?

Stor kram! :)

Julia sa...

*roligt

Sköna o Gröna Ting sa...

Nämen.., har du kommit in på en fotokurs Elin, så roligt och spännande!
Nu vet jag ju vem du är Elin, har sett dig hos Helena på Blomrum, eller rättare sagt på hennes blogg:)
Även hos min mamma har jag stött på dig, min mammas blogg heter Lenas fotoplank och där har jag sett din fina hälsningar.

Jag tänkte kontakta dig angående kursen vi talade om och det är ju precis den du har kommit in på, tjejen jag känner har gått den för ett år sedan och den skall vara jättebra.
Någon längre utbildning har hon inte gått, vilket jag trodde.
Önskar dig all lycka i kursen och hoppas att du oxå kommer bli nöjd efter kursens slut.

Bilderna var jättefina, jag gillade dom verkligen:)
Ha det nu så bra Elin och så hoppas jag att vi stöter på varandra i framtiden.
Kramar till dig
Marianne

Helena på Blomrum sa...

Hej Elin och tack själv för i dag,,nu ska jag och tjejerna pyssla och fredagsmysa för fulla muggar,, och du vilka underbara bilder!!

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...