fredag 4 juni 2010

Kusten väntar!

Nu drar jag snart ner till sommarstugan. Kommer kanske hem nästa helg, är inte riktigt säker ännu. Imorgon så ska jag jobba igen på Panget, då är det bröllop som väntar. På söndag så kommer Erika ner till mig. Ska bli jätte kul att få träffa henne igen. Har inte setts på 4 månader nu. Så hon ska bo hos mig 5 dagar nu. Längtar som bara den att få träffa henne. Kanske även Åsa kommer upp och hälsar på. Hon skulle se om hon kunde ta ledigt en dag till veckan. Hoppas att hon också kommer.

Hoppas att vädret håller i sig. Kollade på SMHI:s sida igår. Där stog det att det skulle bli regn hela nästa vecka. Jag hoppas innerligt att de har fel. Vad ska jag och Erika göra om det blir regn en hel vecka? Inte så roligt att sitta inne i en sommarstuga och kolla på allt regn som kommer. Blir det för jävligt så får vi kanske åka upp till Bengtsfors. Finns ju inte så mycket att göra här uppe heller som sagt.

Har gjort en paj deg nu. Vi ska göra en mat paj till veckan. Tänkte även ta med mig lite rabarber ner. Är ju sjukt gott med rabarberpaj eller rabarber kräm. Det är ju verkligen somrig mat.


Har även lånat en bok av farmor som jag ska försöka att läsa ut. "En doft av apelsin skriven av Joanne Harris, författaren till Choklad". Än så länge är den jätte bra, har kommit halv vägs. Jag kan verkligen rekommendera den.

Som sagt vet jag inte när jag kommer att blogga igen. Har ju inget Internet nere i sommarstugan så det blir en överraskning när det kommer ett nytt blogg inlägg som sagt.

Nä, nu får jag fortsätta att packa ner mina saker som jag ska ha med mig nu i nästan två veckor.


Njut av solen!
Kram

2 kommentarer:

Julia sa...

Hej gumman. Hoppas du har det bra nere på kusten. Erika är hos dig väl? :) HOppas ni myser järnet! ;) Vi får ses när du kommer hem, just nu är det mycket på gång här hos mig... tenta och skolavslutningar och så vidare... vi får ta igen det längre fram! :)
Puss o kram

Helena sa...

Hej Elin

Låter såååå mysigt med eran sommarstuga, jag ska verkligen försöka komma förbi en sväng i sommar. Har du någon mobil som jag kan nå dig på ifall jag får vägarna förbi. Nyhet i butiken denna vecka är förresten ljuvliga hiss gardiner i vitt linne med vit brodyr.

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...