måndag 19 april 2010

Stil Magasinet!

Idag så har jag varit inne i Åmål en sväng. Var tvungen att böja rätt mina glasögon för de åkte av näsan när jag böjde mig framlänges. Hoppas att det blir bättre nu. Annars så får jag åka in igen och fixa dem.

Tog även en sväng in på Stil Magasinet. De har jätte fina sommar kläder. Kunde köpa hur mycket som helst. Jag köpte en sommarklänning, sommar kofta och en sjal som hör ihop med klänningen. Tänkte ha detta på ett bröllop i sommar. Var en riktigt festklänning. Riktigt nöjd med mitt köp. Tycker att ni ska ta en sväng in till Stil Magasinet i Åmål, garanterar att ni hittar något.

Tog även en sväng till Profab när jag åkte hem för att se om de hade några fina skor. De hade de. Hittade ett par vita sommarskor med en liten klack på men de var alldeles för stora i 36 och 35 fanns inte, så det bli till att leta vidare.

Nu på kvällen så har jag varit och tränat Body Pump. Tufft pass men kul. Kommer nog att ha lite träningsverk i morgon när jag vaknar men det tränar jag bort senare på kvällen, då kör jag ett nytt pass kl. 19:30.

Imorgon så ska jag försöka att ladda in Spanien bilderna, orkade inte med det i helgen.

Kram

2 kommentarer:

Julia sa...

Ååh, typiskt att jag inte visste det. Min bil startade som vanligt inte imorse, få svärfar Herbert fick komma med startkablar, så nu står bilen i Åmål och vill nog inte starta nått mer! haha! Linus är iofs med mig på fredag när vi kommer hem, så då får vi starta den med startkablar! Men uuwh, va trött jag är på bilar nu! haha! :) Kul att du hittade dig bröllopsklänning, det hoppas jag göra i New York! :) Kram kram!

Helena sa...

Hej Elin

Tack för besöket i dag på Blomrum, det är alltid lika trevligt när du kikar in. Kul att du tränar, body pump är jobbigt men roligt och ger fort resultat. Själv får jag hållas till mina joggingrundor när det passar resten av familjen =)
Hoppas vi ses snart.

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...