tisdag 22 september 2009

Slappar dag!

Idag har det varit en slappar dag. Sov till kl. 11 i morse, jätte skönt. Tittade lite på film innan föreläsningen med prästen Sigge. Det var en bra föreläsning om kristendom men jag är ju inte så intresserad av det. Så jag tog inte in så mycket om det han berättade.

Frågade även Eva (religion lärare) om sång texterna på de sångerna som vi har sjungit. Det blir lite enklare att se texten på ett papper. Så det är bara att sätta sig och plugga in sångerna.
Så man kan dem när vi åker till Indien.

Vi utforskade Världens butik på mat rasten, hittade väldigt mycket undan stoppat i lådorna och skåpen som vi satt upp. Vi hittade en väldigt fin skål. Skulle vilja ha den men jag tror att Erika har redan tingat den.

Hade genomgång på kameran igår. Det var verkligen behövligt. Men det värsta var att vi hittade inte de inställningarna på min kamera som vi skulle prova. Så det blir till att sitta och läsa igenom handboken som man fick med. Jag skrev upp vad vi gick igenom så det blir lite enklare att leta upp dem.

Igår kväll så gjorde jag och Erika hemlagad pizza. Det var väldigt intressant att göra det utan brödkavel och grytlappar. Erika lyckades så småning om få ut en tunn deg med fingrarna och så använde vi lite tjockare dukar som vi hittade på borden som grytlappar. Pizzan smakade iallafall helt underbart. Den blev bättre än köpt pizza.

Jag undrar vad det blir till kvällsmat idag. Har lite flingor, knäckebröd, mjuk ost. mjölk och jordgubbskräm. Jag får nog ihop något utav det skulle jag tro.

Kram

1 kommentar:

Elisabet sa...

Hej Elin!
Så intressant att följa dina dagar på utbildningen. Förstår att det är en mycket intressant kurs! Tänk att få resa till Indien - bara så där... Men OK, ni kommer att vara mycket väl förberedda! Igår red jag Islandshäst för första gången och vi red i 2 timmar... Som tur var hade jag en snäll häst och den hittade själv inne i skogen (det gjorde inte jag...) KOmmer säkerligen att bli fler ridturer i vinter!
ha det gott!
Elisabet 4C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...