onsdag 15 juni 2011

Årets första kantareller!

Hej!
Nu är jag nästan frisk från min öroninflamation. Fick en 5 dagars kur med penselin och örondroppar men jag fick öka på den med 5 dagar till. Så jag är ganska så mör så. Har iallafall gått ner 5 kg på 1 vecka och det är jag jätte glad för, nu så ska jag försöka att gå ner några till under sommaren. Svårt när man jobbar i ett kök som kock och all gó sommarmat.

I helgen så var jag ute en liten sväng och fotograferade lite. Tänkte visa lite bilder. Hoppas att erat väder lika fint som det är hos oss.  Årets första kantareller är plockade med. Men de var så små att de gick inte att steka.
Årets första kantareller.

Hoppas att ni får en fin och trevlig dag!
Kram Elin

4 kommentarer:

Mammasblommor sa...

Så skönt att du börjar bli frisk, inte alls kul med öroninflammation!
Dina bilder är underbart vackra och somriga!
Ha det gott!
Kram Margot

Catarina sa...

Åh, vad jobbigt med öroninflammation. Skönt du börjar bli bättre! Grattis till viktnedgången! Mums! kantareller som är så gott! Ha en fin onsdagskväll!

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Härligt att du tillfrisknar...aj aj öroninflammation inte kul. Grattis till vikten :) Vilka fina bilder...och kantareller så gott. Ha det så bra kramar Maria

jeanettes.bloggo.nu sa...

grattis till minus fem kilo! den där bänken du fotat vete skråen om jag skulle våga sätta mig på... ser ut som att den är på väg ur kurs sas.
riktig och mycket god mat tror jag på. däremot är allt godis, glass, kakor, chips och läsk det som jag har plockat bort.
hoppas nu på minus 25 kg!!!
vi får hjälpas åt att pusha och hejja på varandra :)
kram till en superduktig fotograf och väldigt gullig tjej//

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...