fredag 31 december 2010

Årets favorit bild!

Det var svårt att välja årets favoritbild har så många bilder att välja mellan.

Årets favoritbild blir....



Önskar Er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Vi ses nästa år.
Kram Elin

torsdag 30 december 2010

Sista inlägget för 2010!

Igår var jag och mamma en sväng till Ed. Var inne i butiken Farmor Majas Vind och handlade lite på rean.
Hittade den här Madonna struten. Har hängt den i mitt fönster som prynad.





Igår kväll så var vi på Änglagård 3 på Odéon i Bengtsfors. Har nog aldrig varit så mycket folk samtidigt och kollat på film. Hela biografen var fullsmäckad även läktaren var full. Roligt att det är många som går på film.


Önskar ER alla

GOTT NYTT ÅR!
så syns vi nästa år.

Kram Elin

onsdag 29 december 2010

En liten tripp!

Hej! alla bloggvänner.
Idag så tänkte jag och mamma att åka in till Ed. Tänkte ta en sväng till butiken Farmor Majas Vind, hon har 40% rea idag. Man kanske hittar något bra fynd där.

Jag blev jätte nöjd med mina bilder som jag tog igår och även på mig själv. Hade jag haft en annan bakgrund så hade det kanske blivit ännu bättre. Ska köpa olika enfärgade tyger någon dag. Är det någon som vet var det är billigt att köpa tyger? Ska även försöka att få tag på bättre lampor med. Min skrivbordslampa är jätte bra men det skulle behövas 2 st. Den var ganska dyr den lampan så det blir ingen mera av den nu iallafalla.




Det skulle vara roligt om någon som bor ganska så nära Bengtsfors som vill prov stitta som modell någon gång, så jag lär mig hur man gör.

Ha det bra alla!
Kram Elin

tisdag 28 december 2010

Elins fotostudio!

Idag så har jag gjort en fotostudio hemma. Inte så svårt men. Så jag har prov fotat lite idag.

Tog jätte fina bilder på mamma men hon ville inte vara med på bloggen, lite synd. Men jag tog även bilder på mig själv som jag tänker visa.








Kram Elin

måndag 27 december 2010

God fortsättning på julen!


Hoppas att eran jul har varit bra, det har min vairit. Fick en ny dator som jag och pappa håller på att installera. Det är mycket som ska sparas och flyttas över till min nya dator från min gamla. Men jag tar inte med mig bilderna till min nya dator, de tar så stor plats.

Ska försöka att ta mej ut de här dagarna som jag är lediga och fota lite i snö landskapet som ligger så fint.
Fick 3 fotoböcker av mamma och pappa i julklapp som jag ska försöka att plöja mig igenom och prova de olika inställningarna i kameran. Blir nog bra kort när man vet hur man ska göra. Satte upp en liten fotostudio i mitt rum igen i går kväll för att fota mina fina rosa rosor som jag fick i jul av min granne.
Ska försöka att hinna ut idag och fota innan solen går ner, men det är frågan om jag hinner.

Ska öven ta mej bort till farmor och farfar och skotta lite snö som har kommit. Ska ta med mig kameran dit bort så kan jag fota lite där med när mamma kommer hem med bilen.

På morgonen så var jag nere och klippte mig. Hon tog 5 cm och jag tycker det blev jätte kort, men som tur så växer det väl ut. Klippte mig sist för 6 månader sedan när jag skulle på bröllop, så det var ett tag sedan. Det är väll så dessto längre hår man har dessto svårare är det att klippa sig.



Ha en god fortsättning på julen.
Kram Elin

fredag 24 december 2010

God Jul!


God Jul! alla där ute.
Ha en riktig trevlig och mysig jul. Njut av maten och ha roligt med släkt och vänner.

Kör försiktigt ni som ska ut med bilen och som ska åka till släkt och vänner.
Vi har - 20 grader ute och strålande sol, så det är en riktig kall julafton.





Kram Elin

torsdag 23 december 2010

Julen närmar sig!



Hej! alla blogg vänner.
Det var ett tag sedan jag bloggade. Har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit.
Har varit lite förskyld hela december och nu 3 dagar före julafton så bryter det ut riktigt, har ont och är tät i halsen, tät i näsan och har riktig kraftig rethosta tror även att jag har haft lite feber de här dagarna och fryser som bara den. Har även smittat pappa, inte alls roligt kan jag säga.



I måndags så fyllde farfar 88 år så jag bakade en variant på Schwartzwaldtårta. Fick receptet från Putte som är farmors bror som har varit bagare och konditor när han jobbade.



Imorgon så är det jul. Vi tog in granen igår så jag ska klä den idag när mamma slutat jobbet för jag och pappa hittar inte sakerna som ska vara i granen. Ska även göra en Glaze till Revbenspjällen, koka knäck och julpynta lite på mitt rum. Finns säker mycket mycket mera saker att göra idag.








Ha en trevlig dag och kör försiktigt!
Kram Elin

torsdag 16 december 2010

Sminkad!

Igår blev jag sminkad uppe i Årjäng av Jonna Vikman. Jag blev jätte fin. Hon behövde någon som satt modell igår. Så jag blev sminkad sotad, bilderna kommer inom kort hur jag blev. 

Igår när jag åkte hem ifrån Dals Långed blev jag stoppad av Polisen. Det var Alkoholtest och Körkortstest och jag klarade mig som tur var... 

Utanför mitt fönster idag så snöar det för fullt, hoppas att man har en liten chans att se solen, det hade ju inte varit fel. 




Ha en bra dag!
Kram Elin

tisdag 14 december 2010

Egen fotostudio!

Idag så har jag gjort min egna lilla fotostudio hemma. Lätt att plocka fram och lätta att plocka bort. Bara ett sänglakan på en vägg och några lampor som ljus. Tänkte visa några bilder som jag har tagit idag i min nya studio. 







Ha en bra dag!
Kram Elin

måndag 13 december 2010

Vem gömmer sig bakom hjärtarna....?


....Min underbara goa och trevliga kompis Helena på Blomrum!




Tack! alla för de fina kommentarerna som jag har fått.

Ha en bra dag!
Kram Elin

söndag 12 december 2010

Vart tog helgen vägen?

Det kan man undra... 

Hade planerat att baka surdegsbröd, småkakor, Herrgårdsknäcke, fota ute i det fina vädret, hälsa på Helena på Baldersnäs, göra julkort m.m. Det jag han av helgen var att hälsa på Helena och baka småkakor till farmor och farfar. Det fick Hallonsnitt som jag har fått receptet från farmor som har fått det från sin mamma och de blev jätte goda, godare än vad jag trodde. 

Ska snart gå och lägga mig, ska upp kl 04:30 imorgon och baka på cafét Baksidan. Undrar vad det blir för bakverk i morgon.

Ha en bra dag!

Kram Elin

lördag 11 december 2010

Blomrum på Baldersnäs Julmarknad!

Under veckan så har Helena på Blomrum stått ute och sålt sina saker på Baldersnäs Julmarknad. Jag var där ute idag och hälsade på Helena och tog lite kort. Det var riktigt mycket folk där ute idag. 



Jätte söta små vättar som Helena har tovat!

En dörr krans!

Underbara Helena vid sitt bord!

Handtovade hjärtan som Helena har gjort!


Goda karameller!

Hänga på dörren!

Några av glöggen som Helena säljer!




Kram

fredag 10 december 2010

Café Baksidan!

Nu har det redan gott 2 veckor av min praktik på Café Baksidan i Dals Långed. Tiden går fort när man har roligt. Har bakat som bara den den här veckan. Har fått lärt mig hur mycket som helst och jag kommer att få lära mig ännu mera roliga tipps, trix och bakverk.

Imorgon så ska jag förska att ta mej ut till Baldersnäs Julmarknad och fota lite. Hoppas att Helena är där för jag har lovat att fota henne när hon står där ute och säljer. Så jag hoppas även på en fin dag så det blir mera att fota ute i naturen. 

Här kommer lite bilder från Café Baksidan...

Helt underbar god jul kaka.

Ni ska inte beställa en tårta till jul?


Café Baksidan

Susanna Ekberg
Enhetsvägen 3
66010 Dals Långed

tel. 0531-40066
www.bakvark.se



Ha det bra. 
Kram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...