lördag 28 februari 2009

Fint väder att ta kort!

Idag har jag varit ute och tagit kort. Har varit en jätte fin dag idag. Satt en stund i solväggen och solade lite, det var helt underbart.








söndag 22 februari 2009

Skidåkning!

Igår jag ute hos grannen i deras sommarstuga och åkte längdskidor. Det var jätte roligt fast det var svårt eftersom snön fastnade under skidorna och det började töa lite. Men det värsta var att det snöade som bara den. Såg bara 50 meter framför sig. Vi åkte över till Värdens ände på Baldersnäs och drack varm choklad och käkade smörgåsar som Anki hade gjort. Men det snöade ännu värre på kvällen när jag skulle åka hem, det var inte roligt.

Lite varm choklad skadar inte när man åker skidor


På kvällen tittade jag lite på Melodifestivalen, men det var inga bra låtar denna vecka heller tycker jag. Vad har hänt med
Melodifestivalen i år? Det är nog det dåligaste och tråkigaste som de har sänt utav alla Melodifestivaler. Petra Medes skämt är ju hur dåliga som helst. Hoppas att de skickar någon bra låt iallafall.

Idag har jag inte gjort så mycket, slappat mest hela dagen.

fredag 20 februari 2009

En rolig historia som jag läste på dagiset i Åmål.

Subjekt: det är säkrast att stava rätt.


Ett medelålders par från norra USA längtade från en kall vinter till värme och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotell där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.


Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl tillhustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner. Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:


Till: min älskade hustru


Rubrik: Jag har kommit fram!


Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. Det har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig då. Hoppas att din resa blir lika problemfri som min.


PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

torsdag 19 februari 2009

Idag har jag lånat Julias bil, det var lite annorlunda att köra hennes bil. Nådde inte riktigt ner till kopplingen fattades ca 20 cm. Men det gick bra att köra den. Låg ner när jag fick koppla. Anledningen till att jag fick låna bilen var för att jag skulle upp till Brandberget på kursen som jag går (personlig utveckling). Julia jobbade på träningsskolan och sedan på Statoil så hon behövde den ju inte heller. Hämtade Julia på Statoil när hon slutade jobba.

Har även varit iväg idag och tränat pump. Sparade lite på krafterna idag, så det blev inte så jobbigt som det brukar vara. Men jag har fått lite tränigsverk sedan i tisdags, tränade ju Pilates först och sedan Pump efter det. Men det var kul.


Såg i måndags när jag satte mig i bilen att alkoholisterna och knarkarna som bor i Bilingsfors eller Ödskölt kom ut från Systemet i Bengtsfors med 4 påsar sprit och en back med Öl och de var ganska dragna och så satte de sig i bilen och körde iväg. Tänk om man möter de på vägen eller om de kör på någon. Hur kan man ge alkoholister och knarkare körkort. Om de har körkort överhuvudtaget.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova...


natti natti

onsdag 18 februari 2009

Saras Power Bars

En fantastisk energikick. Att äta en hemmagjord power bar innan träningen är toppen, den laddar dig med bra fett, kolhydrater och proteiner.

Saras Power Bars


12 st
Tid: 30 min
Ugn: 175 grader

Ingedienser:
1 dl kokosflingor

1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor

2 dl müsli eller havregryn
2 dl russin
2 äggvitor

Tillagning:
Mixa alla ingredienserna i matberedaren till en kladdig massa.
Forma massan
till en fyrkant, 20x20 centimeter, på plåt med bakplåtspapper. Dela kakan i tolv delar. Baka i ugnen 15 minuter. Bryt isär kakorna när de svalnat något.



måndag 16 februari 2009

Grattis!

Grattis på namnsdagen Julia :)

Veckan som gått!

Ja, vad har jag gjort under vecka 7 tro? Det vet jag inte själv nästan. Har tränat en hel del och pluggat. Jag har även fikat med Julia några gånger. Har även hälsat på farmor och farfar några gånger.

På alla hjärtans dag så gav jag farmor och farfar en ask med gelé hjärtan och ett kort som det stod till världens bästa farmor och farfar. Vi satt och tittade på TV en stund. Spännande att till på slalom för tjejerna, det gick väl inte så bra för dem.

Hälsade på Per i han lägenhet i B-fors och så fikade vi. Tittade även på TV gjorde vi.

Det är väll det som har hänt under vecka 7.
______________________________________________________

Idag så har jag varit på Utvecklingcentrum + i Bengtsfors och hade lektion i Psykologi A. Det var bara jag och en till som var på lektionen. Resten vet jag inte vart de var. Vi ska vara 7 st i gruppen. En vet jag har praktik nu från v. 8-12

Har även varit ute hos Julia och druckit Te en stund på eftermiddagen. Hon började jobba kl. 14:00 -21:00 tror jag. Får ta en sväng sedan efter träningen och hälsa på henne på Statoil.


Veckans träning

Måndag: Pilates kl. 19:00 - 20:00

Tisdag: Pilates kl. 17:00 - 18:00
Pump kl. 19:30 - 20:30

Onsdag: Pilates kl. 19:30 - 20:30

Torsdag: Pump kl. 19:00 - 20:00

Söndag: Pump kl. 17:45 - 18:45

måndag 9 februari 2009

Fikat!

Idag har jag fikat med Julia. Jätte mysigt var det. Julia skulle även på introduktion på det nya jobbet idag. Hoppas att det går bra för henne.

Julia


Jag ska snart iväg och träna. Det är sista gången idag på Pilates för nybörjare.
Sen får man hoppa med i den riktiga gruppen. Det går mycket fortare alltså alla övningar, det kan vara svårt att hänga med dem men man lär sig ju som tur är.

Veckans träning!

Måndag: Pilates
Tisdag: Pump
Torsdag: Pump
Söndag: Pump

söndag 8 februari 2009

Nordby!

Idag har jag och pappa varit ner i Grebbestad och kollat till sommarstugan och så har pappa hämtat massor med saker till huset. På vägen hem tog vi svängen om Nordby shoppingcenter. Fick äntligen tag på en vit långärmad tröja. Det blir nog bra när de får ordning på Nordby. Bygger ju om för fullt där uppe och det blir ju jätte stort.

Äntligen så har pappa fixat min dator. Så nu kan jag blogga som vanligt och logga in på Internet som vanligt. Har ju inte funkat. Så nu har han installerat Mozilla Firefox och tagit bort Internet Explorer.

Skulle iväg och träna idag men jag orkade inte. Men imorgon så ska jag iväg, då blir det Pilates.

Kl. 21:00 på TV 5 så ska jag se på Trollkarens hemligheter. Skit roligt är det. De kan verkligen trolla bort saker och folk, men det är roligt att veta hur de bär sig åt.

lördag 7 februari 2009

Säg det med en ros!

Nu är det snart alla hjärtans dag. Alla tycker om att få rosor!


14/2


Sju rosor = jag älskar dig



  • En blomma betyder: Du är allt för mig.

  • Två : Jag vill resa bort med dig.

  • Tre: Jag vill träffa dig igen.

  • Fyra: Jag högaktar och tackar dig.

  • Fem: Jag vill göra allt för dig.

  • Sex: Jag tror inte på dina löften.

  • Sju: Jag älskar dig.

  • Åtta: Jag är din tills döden skiljer oss åt.

  • Nio: Jag vill vara ensam med dig.

  • Tio: Vill du gifta dig med mig?

fredag 6 februari 2009

PARKA LOSS!

Idag ska våran familj och grannen gå på Revyn här i Bengtsfors. Ser fram emot det. Ska snart in till grannen och laga mat. Vi ska bjuda på Nyårs supé som aldrig blev av.




Imorse var jag ner till Bengtsfors och klippte mig. Det blev bra och mina korkskruvar kom fram igen. Klippte upp håret igen.

Igår köpte jag ett på skor på rean, 1/2 priset. Jätte sköna var de. Provade massor av skor men alla var för stora. Som tur fick jag se dessa när jag var på väg och ge upp.

Jag var även på Pump igår. Det var fullt med folk. Två fick stå på scenen och köra. Jag hamnade längst in till väggen. Det var inte roligt. Kunde knappt få ut mina rörelser, slog även i väggen några gånger. Så är det när de har 12 vanliga platser och 3 dropp in platser + och med så ska tränaren också få plats.

onsdag 4 februari 2009

Fikat!

Åkte ner till Långed och bytte ut en tröja. Tittade även på skor, hon hade 30% 50% och 70% på alla skor. Hittade flera stycken som jag skulle vilja ha men de var för stora eller för små.

Åkte hem och träffade Julia. Vi åkte ner till Bengtsfors och fikade en sväng. Drack en kopp Caffe latte idag igen, det var jätte gott. Åkte vidare sedan och hämtade Anders. Vi åkte ner till Sporthallen och Julia tog kort på barngruppen som hade gympa. http://bengtsforsgymnastikklubb.se


Pappa håller på att få igång min dator. Datorn funkar men det går inte att blogga på den. Fattar inte vad det är för fel på den. Hoppas att han får igång den idag.

Semla

I måndags var jag på Pilates och sträckte ut alla leder igen. Jätte skönt var det. Börjar hitta det där centrat som de pratar om. Det tar ett antal gånger innan man kommer in i deras system.


Köpte även 20 kort till på Träningsstudion. Har redan gjort åt med 10 st. Så det är bara att fortsätta att ligga i och träna. Det går ju åt 4 st kort på en vecka så det blev billigare att köpa 20 kort än 10 kort.



Lämnade även in Studieenheten 1 i Psykologi A. Nu är det att bara vänta på betyg. Undrar hur det går, får jag ett G eller IG….. Jag hoppas på ett G.



Igår fikade jag med Julia. Bjöd henne på Caffe latte. Jag drack även själv Caffe latte. Börjar gilla det nu. Längtar tills jag ska fika igen med Julia så jag får min kopp kaffe.



Jag var även och tränade Pump igår. Jag la på extra mycket vikter. Det kändes verkligen igår. På benen brukar jag ha 2,5 kg och igår hade jag på 5 kg. Fick nästan kramp det sista. Benen bara sakade eller hela jag skakade.



Idag ska jag götta mig riktigt. Har köpt årets första Semla. Bjöd även mamma och pappa på en. Tänkte vänta tills det är Fettisdagen men kunde bara inte. Köpte färskt bröd på Konditoriet i Bengtsfors och så låg de där och bara väntade på mig.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...